Σκέψεις για κεκλεισμένων η Πρέμιερ Λιγκ λόγω… τηλεοπτικών και ψυχολογίας!

Τη λύση της διεξαγωγής των εναπομείναντων αγωνιστικών χωρίς την παρουσία οπαδών εξετάζει η Πρέμιερ Λιγκ, σε μια κίνηση που – σύμφωνα με την ίδια- θα έχει διπλό όφελος. Πρώτον, δεν θα χρειαστεί να επιστρέψει τις 762εκατ. λίρες των τηλεοπτικών, και δεύτερον επειδή οι άνθρωποι της θεωρούν ότι η επιστροφή στα γήπεδα θα φτιάξει την ψυχολογία του κόσμου που καθημερινά μάχεται με την πανδημία του κοροναϊού!  



Σκέψεις για κεκλεισμένων η Πρέμιερ Λιγκ λόγω… τηλεοπτικών και ψυχολογίας!

Όπως αναφέρει η «Independent», η διοργανώτρια Αρχή της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο διεξαγωγής των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα πήρε αναβολή έως και τις 30/04, οι υπεύθυνοι της Πρέμιερ Λιγκ δεν αγχώνονται. Αντίθετα, θεωρούν ότι υπάρχει χρόνος να τελειώσει το πρωτάθλημα ακόμα και αν οι ομάδες επιστρέψουν στα γήπεδα στις αρχές Μαΐου.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο λόγος της λύσης αυτής είναι διπλός. Η Πρέμιερ Λιγκ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τις 762εκατ. λίρες των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων, αφετέρου θέλει να δώσει έμμεσα ένα… boost στον κόσμο ότι η κανονικότητα στη ζωή επιστρέφει σταδιακά με μια από τις μεγαλύτερες χαρές της. Την μπάλα…

Όπως σε όλα στη ζωή, έτσι και σε αυτό το θέμα υπάρχει και ο αντίλογος, αφού υπάρχουν ορισμένα στελέχη που θεωρούν ότι δύσκολα θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο πριν τον Ιούνιο.