Αναλύουν τα σενάρια της επανέναρξης στην Πρέμιερ

Εντός της ημέρας θα γίνει μεγάλη τηλεδιάσκεψη με τους ανθρώπους της Πρέμιερ Λιγκ και εκπροσώπους των 20 ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου προκειμένου να ενημερωθούν άπαντες για τα σενάρια της πιθανής επανέναρξης του πρωταθλήματος μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με τον κορονοϊό.  



Αναλύουν τα σενάρια της επανέναρξης στην Πρέμιερ

Η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος δεν θα βιαστεί να πάρει αποφάσεις και δεν πρόκειται να ληφθούν τέτοιες εντός της ημέρας.

Η σημερινή προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τους ανθρώπους των 20 ομάδων της πρώτης κατηγορίας αφορά μια εκτενή ενημέρωση με όλα τα σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να συνεχιστεί η αγωνιστική περίοδος μέχρι το καλοκαίρι, όταν με το καλό η πανδημία περάσει και επιτραπεί στις αθλητικές και ποδοσφαιρικές δραστηριότητες να συνεχιστούν με ή χωρίς κόσμο.

Εξάλλου, όπως ξεκαθαρίζουν από τον βρετανικό Τύπο και το SkySports, οι ομάδες θέλουν να συνεχίσουν και να παίξουν στο χορτάρι όλα τα εναπομείναντα ματς κι όχι να υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, βάζουν όλοι πάνω απ' όλα την ασφάλεια και αφήνουν ανοιχτή την ημερομηνία της πιθανής επανέναρξης...

Κώστας Ζάλιαρης