Σαν σήμερα: Η ντρίμπλα του Μέσι που τρέλανε τον Πεπ στην εξέδρα (vid)

Από τη μια είναι να λυπάσαι τον συμπαθέστατο Τζέιμς Μίλνερ, από την άλλη, όλοι είχαμε την αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα. Πριν από μια πενταετία, ο Λιονέλ Μέσι τρέλανε και τον άλλοτε κόουτς της Μπαρτσελόνα και νυν της Σίτι με το τούνελ στον νυν χαφ της Λίβερπουλ!  



Σαν σήμερα: Η ντρίμπλα του Μέσι που τρέλανε τον Πεπ στην εξέδρα (vid)

Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχθηκαν τους «πολίτες» σ' εκείνα τα χρόνια που η ατυχία χτυπούσε κάθε φορά την πόρτα της αγγλικής ομάδας μετά τη φάση των ομίλων του Champions League, αφού η αλήθεια είναι πως πάντοτε προέκυπταν τα πιο δύσκολα εμπόδια στα νοκ-άουτ για τους εν ενεργεία Πρωταθλητές Αγγλίας, τότε, προτού πάρει τα σκήπτρα η Τσέλσι το καλοκαίρι του 2015.

Σαν σήμερα, λοιπόν, στις 18 Μαρτίου εκείνου του έτους στο «Καμπ Νόου», η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε τη Σίτι μετά την εκτός έδρας νίκη (2-1) στο Μάντσεστερ, πήρε και δεύτερο θετικό αποτέλεσμα με το τελικό 1-0 και το ματς έμεινε στην ιστορία για τη ντρίμπλα του Μέσι στον Μίλνερ και την αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα στην εξέδρα. Τότε, ο νυν κόουτς των «πολιτών» βρισκόταν στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης