Οριστική η αναβολή του Euro, ανακοινώνεται επίσημα μέσα στην ημέρα!

Η UEFA συνομίλησε με τους εκπροσώπους των μεγάλων πρωταθλημάτων αλλά και με την Ένωση Συλλόγων Ευρώπης για την αναβολή του Euro 2020 κατά έναν χρόνο και εντός της ημέρας θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση για την οριστική διεξαγωγή της διοργάνωσης το καλοκαίρι του 2021! Οριστική η αναβολή του Euro, ανακοινώνεται επίσημα μέσα στην ημέρα!

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από νωρίς το μεσημέρι άρχισε τις τηλεδιασκέψεις για να συζητηθεί το μείζον ζήτημα της διεξαγωγής του Euro 2020 σε άλλη ημερομηνία από αυτή που είχε προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι, αφού η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν το επιτρέπει.

Οι μεγάλες Λίγκες και η ECA ενημερώθηκαν για την πρόταση της πραγματοποίησης του τουρνουά από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου του 2021, με αναβολή ενός χρόνου, όπως... πρόλαβε και γνωστοποίησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νορβηγίας. 

Η πρόταση αυτή θα μεταφερθεί και σε όλες τις Ενώσεις – μέλη της UEFA και εντός της ημέρας η εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης