Πιθανό να πάει για Δεκέμβρη το Euro 2020!

Μέσα στη γενικότερα ταραχώδη κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό, η UEFA ενδεχομένως ν' αποφασίσει την αναβολή του Euro 2020 μέχρι τον χειμώνα και να υπάρξει διεξαγωγή της μεγάλης διοργάνωσης τον Δεκέμβρη! Πιθανό να πάει για Δεκέμβρη το Euro 2020!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Telegraph κάνει λόγο για σκέψεις οι οποίες θα συζητηθούν και θ' αναλυθούν εκτενώς στην τηλεδιάσκεψη που έχει προγραμματιστεί από την UEFA με τα 55 μέλη της, την προσεχή Τρίτη. 

Από τα σενάρια για διεξαγωγή του Euro 2020 το επόμενο καλοκαίρι και τις επιπτώσεις που μπορεί να είχε αυτό με άλλες διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το Euro u-21, φαίνεται ότι έχει εξεταστεί και το ενδεχόμενο τελικά το μεγάλο τουρνουά σε 12 πόλεις της Ευρώπης να γίνει Δεκέμβρη! 

Αυτό, με το σκεπτικό πως θα έχουν χρόνο όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν για φέτος όταν το επιτρέψει η κατάσταση με τον κορονοϊό και να κάνουν τον προγραμματισμό τους έχοντας άνεση χρόνου για τα ματς και τις ημερομηνίες τους μέχρι το τέλος του έτους...

Κώστας Ζάλιαρης