Τα τρία πιθανά σενάρια για το… μετά του «λουκέτου» της Πρέμιερ Λιγκ!

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το μέλλον της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Πολλά λέγονται, άλλα τόσα γράφονται, όμως ξεκάθαρο δεν είναι τίποτα. Το «SkySports» επικαλούμενο δικές του πληροφορίες, αλλά και πηγές από τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, παρουσιάζει τρία πιθανά σενάρια.  



Τα τρία πιθανά σενάρια για το… μετά του «λουκέτου» της Πρέμιερ Λιγκ!

Κατ’ αρχήν να αναφέρουμε ότι όλες οι ομάδες συμφώνησαν από κοινού να μπει «λουκέτο» στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν αυτές που πιστεύουν ότι η σεζόν… τελείωσε, αλλά και ορισμένες που θεωρούν ότι μπορεί να συνεχιστεί και μετά το τέλος της «καραντίνας»!

Πηγές από μεγάλο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ ανέφερε, ωστόσο, στο «SkySports» ότι εκτίμησή του, αλλά και άλλων μελών, είναι πως… κατά 75% το πρωτάθλημα θα περάσει στην ιστορία ως μη γενόμενο! Δύσκολα η «καραντίνα» θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες, όπως είπαν οι αρμόδιοι, και ακόμα πιο δύσκολα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν το μυαλό τους να παίξουν ξανά ποδόσφαιρο- τουλάχιστον πριν το τέλος της έξαρσης του κορονοϊού.

Για το πιθανή, όπως αναφέρουν αρκετά Μέσα – μαζί και οι Times, λύση να μην τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, υπάρχουν ορισμένα σενάρια για το μέλλον:

-Να δοθεί ο τίτλος στη Λίβερπουλ και να μην υπάρξει υποβιβασμός ομάδας. Επιπλέον, η νέα αγωνιστική περίοδος να ξεκινήσει με 22 ομάδες – μαζί με τις Γουέστ Μπρομ και Λιντς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις δύο πρώτες θέσεις της Τσάμπιονσιπ και «κανονικά» κέρδιζαν – μέχρι σήμερα – απευθείας άνοδο.

-Η σεζόν να θεωρηθεί ως μη γενόμενη και να μην αλλάξει τίποτα από τη σύνθεση του πρωταθλήματος. Οι 20 ομάδες που συμμετέχουν φέτος να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα και την επόμενη περίοδο, ενώ παράλληλα η Λίβερπουλ να χάσει την ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο μετά από 30 χρόνια.

-Το πρωτάθλημα να λήξει και ως τελική βαθμολογία να θεωρηθεί αυτή που είναι σήμερα. Δηλαδή πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ και υποβιβασμός για Μπορνμουθ, Άστον Βίλα και Νόριτς.

Ξεκαθαρίζουμε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση για το θέμα και πως τα σενάρια είναι βάσει εκτιμήσεων και πληροφοριών του «SkySports». Θέλει χρόνο και υπομονή για να φτάσει η Πρέμιερ Λιγκ σε μια οριστική απόφαση… Βλέπουμε…