ΛΑΣΚ Λιντς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (Ημίχρονο)

Με το γκολ του Οντιόν Ιγκάλο από το 28ο λεπτό προηγείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της ΛΑΣΚ Λίντσερ με τη συμπλήρωση 45 λεπτών παιχνιδιού για το πρώτο από τα δύο ματς της φάσης των «16» του Europa League.



ΛΑΣΚ Λιντς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (Ημίχρονο)

«Μουδιασμένες» οι δύο ομάδες στην εκκίνηση του παιχνιδιού, με την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες λόγω κορονοϊού να επηρεάζει τις προσπάθειες των παικτών.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τα πατήματά τους μετά το 15λεπτο και άρχισαν σταδιακά να απειλούν την αντίπαλη εστία. Στο 18’ το πλασέ του Μάτα κόντραρε στην προβολή του Τράουνερ και κατέληξε κόρνερ ενώ στο 24ο λεπτό, το πολύ επικίνδυνο σουτ του Τζέιμς σταμάτησε στην εντυπωσιακή επέμβαση του Σλάγκερ.

Το 1-0 ήρθε στο 28ο λεπτό. Ο Φερνάντες τροφοδότησε τον Ιγκάλο, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έφερε την μπάλα στο σημείο που ήθελε με τρία (!) κοντρόλ και εξαπέλυσε ένα σουτ που κατέληξε στα δίχτυα με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.

Οι συνθέσεις

ΛΑΣΚ Λιντς (3-4-3): Σλάγκερ- Τράουνερ, Ραμσέμπνερ, Ρανφτλ- Χόλαντ, Μίχορλ, Ρόιτερ, Ρενέρ- Φρίζερ, Τετέι, Κλάους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ρομέρο- Μαγκουάιρ, Μπαϊγί, Γουίλιαμς, Σο- ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Φενράντες- Μάτα, Τζέιμς, Ιγκάλο

Γιάννης Τζιουμακλής