Μαρτίνς: «Καταλαβαίνουμε την Γουλβς, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κορωνοϊό»

Απόλυτα σεβαστή έγινε για τον Πέντρο Μαρτίνς η επιθυμία της Γουλβς και του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να αναβληθεί ο αγώνας του Γιουρόπα Λιγκ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά την θετική διάγνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για κορωνοϊό, ωστόσο επέμεινε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας από την στιγμή που τα δείγματα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ήταν όλα αρνητικά.



Μαρτίνς: «Καταλαβαίνουμε την Γουλβς, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κορωνοϊό»

Ο τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε πως εφόσον έχει κριθεί ασφαλές το να παίξουν οι δύο πλευρές ναι μεν κεκλεισμένων των θυρών αλλά κατά τα άλλα κανονικά, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους ¶γγλους.

Την ίδια ώρα, βέβαια, τόσο το ματς της Ίντερ όσο και της Ρόμα αναβλήθηκαν, με την Χετάφε να μην μπορεί να ταξιδέψει στην έδρα της πρώτης και την δεύτερη να μην μπορεί να μεταβεί στην Σεβίλλη.

Αναλυτικότερα τα λεγόμενα του Μαρτίνς:

«Ο καθένας μπορεί να αισθάνεται όπως θέλει, σεβόμαστε την στάση της Γουλβς. Ξέρουμε τι ευθύνες διακυβεύονται για τις Αρχές και αυτούς που μας λένε τι να κάνουμε. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτούς και αφού μας λένε ότι είναι ασφαλές να παίξουμε κεκλεισμένων, θα το κάνουμε. Υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις του ιού στην Ευρώπη, αλλά λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα από τον σύλλογο, μας έγιναν τεστ και όλα ήταν αρνητικά.

Το θέμα δεν πρέπει να απασχολεί τους ανθρώπους που πρόκειται να έρθουν εδώ. Μετά την διάγνωση του Μαρινάκη έγιναν αυτά που πρέπει να γίνουν και ακολουθήθηκε κάθε διαδικασία. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ σοβαρός σύλλογος».