Έξαλλος ο Κλοπ με δημοσιογράφο για τον κοροναϊό! (vid)

Ακόμα μια απάντηση του Γιούργκεν Κλοπ που αξίζει χειροκρότημα και αποτυπώνει το σκεπτικό του πως δεν είναι τίποτα παραπάνω από τους υπόλοιπους ανθρώπους επειδή απλά και μόνο ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ο κόουτς της Λίβερπουλ έδωσε απάντηση γεμάτη εκνευρισμό σε δημοσιογράφο που ήθελε να μάθει αν στην αγγλική ομάδα ανησυχούν για τον κοροναϊό...  



Έξαλλος ο Κλοπ με δημοσιογράφο για τον κοροναϊό! (vid)

Ο Kloppo δεν μπορεί να χωνέψει ότι δέχεται συνεχώς ερωτήσεις για τον κοροναϊό σαν να έχει εκείνος μεγαλύτερο πρόβλημα από τους υπόλοιπους ή σαν να έχει τη λύση για το πρόβλημα ή σαν η δική του ανησυχία να είναι μεγαλύτερη από των υπολοίπων.

Όταν, λοιπόν, ένας δημοσιογράφος από την Αργεντινή που ζει στη Μαδρίτη του ανέφερε το θέμα με τον ιό, ο Γερμανός του απάντησε:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι. Δεν είμαστε η κοινωνία, είμαστε ένα κομμάτι της κοινωνίας. Όλοι πρέπει ν' ανησυχούμε το ίδιο... Εσύ κάθεσαι και με ρωτάς για τον κοροναϊό αλλά έκανες το ταξίδι από τη Μαδρίτη... Θεώρησες ότι το ποδόσφαιρο αξίζει να ταξιδέψεις; Αυτό είναι το γενικότερο πρόβλημα... Δεν γίνεται να το λύσουμε με το ποδόσφαιρο.

Παίζουμε ποδόσφαιρο, είναι το καθήκον μας, αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε. Η δική σου δουλειά είναι να μεταφέρεις πληροφορίες που καλά από τις ερωτήσεις που κάνεις. Και αυτό είναι που με εκνευρίζει γιατί μου δίνεις την εντύπωση πως εγώ έχω ένα πρόβλημα που δεν το έχει ο άλλος. Όλοι έχουμε τα ίδια προβλήματα». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης