Ντέρμπι χωρίς κασκόλ στο χέρι... δεν γίνεται!

Το Sportarena.gr, το πρώτο διαδικτυακό κατάστημα με προϊόντα για τους ποδοσφαιρόφιλους, δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του England365.gr και τους οπαδούς των συλλόγων του Μάντσεστερ να προετοιμαστούν για την Κυριακάτικη μάχη των ομάδων τους κερδίζοντας το αγαπημένο τους κασκόλ!  



Ντέρμπι χωρίς κασκόλ στο χέρι... δεν γίνεται!

Η Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τη Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ» σε ένα παιχνίδι που φυσικά δεν κρίνει τίτλο ή δεν πρόκειται για μάχη κορυφής, ωστόσο, το μεγάλο ντέρμπι, σε όποια κατάσταση κι αν είναι τα δύο κλαμπ και σε όποια θέση κι αν βρίσκονται στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, πάντοτε θα είναι... φωτιά!

Το sportarena.gr σε άψογη συνεργασία με το england365.gr δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα κασκόλ της αγαπημένης σας ομάδας!

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι:

1) Like στη σελίδα του england365.gr στο Facebook

2) Like στο post του διαγωνισμού

3) Σχόλιο στο οποίο θα αναγράφεται η πρόβλεψή σας για το σκορ του αγώνα, το ονοματεπώνυμό σας και "Γιουνάιτεντ" ή "Σίτι" ανάλογα με το κασκόλ που επιθυμείτε!

Αν πάλι θέλετε να εξασφαλίσετε όπως και να 'χει το κασκόλ του αγαπημένου σας συλλόγου – όπως επίσης και πολλά άλλα προϊόντα που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να προχωρήσετε σε αγορά μέσω του ειδικά διαμορφωμένου χώρου για τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου, το sportarenashop.com!

Δείτε εδώ το κασκόλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δείτε εδώ το κασκόλ της Μάντσεστερ Σίτι