Στα προημιτελικά με ήρωα τον Κρουλ η Νόριτς! (vids)

Με τον Τιμ Κρουλ να πρωταγωνιστεί στη διαδικασία των πέναλτι και να σταματάει τους Πάροτ και Ζέντσον Φερνάντες, η Νόριτς με το 3-2 από την άσπρη βούλα πέταξε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου την Τότεναμ και πέρασε στα προημιτελικά! Στο 1-1 ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση στο Tottenham Hotspur Stadium.  



Στα προημιτελικά με ήρωα τον Κρουλ η Νόριτς! (vids)

Η Τότεναμ είχε αντίπαλο από την Πρέμιερ Λιγκ και η αλήθεια είναι ότι η Νόριτς προσπάθησε να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούσε. Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν από νωρίς με την κεφαλιά του Βερτόνχεν στο 13ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ του Λο Σέλσο για το 1-0, ενώ, λίγο πριν το ημίχρονο ο Λούκας Μόουρα θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς, αλλά δεν βρήκε στόχο έχοντας ευνοηθεί για να βρεθεί σε θέση βολής...

Τα «καναρίνια» πήραν την κατοχή της μπάλας, έκαναν τελικές αν και ελάχιστες ήταν εντός στόχου, είχαν μια καλή εκτέλεση φάουλ με τον Βράντσιτς στο δεύτερο μέρος με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ και στο 78' έγινε το 1-1! Ο Ντρμιτς βρέθηκε εκεί που έπρεπε για να γίνει αποδέκτης της μπάλας έπειτα από την γκάφα του Βορμ σε προσπάθεια του ΜακΛιν κι έγινε το 1-1!

Στην παράταση το πρώτο 15λεπτο ήταν... άθλιο, πράγμα που έκανε δημοσιογράφους και οπαδούς ν' αναρωτιούνται γιατί αυτά τα ματς δεν πηγαίνουν κατευθείαν στα πέναλτι μετά από ισοπαλία, ενώ και στο δεύτερο κομμάτι του εξτρά χρόνου δεν άλλαξε κάτι...

Στη διαδικασία από την άσπρη βούλα, ο Ντάιερ σκόραρε στην πρώτη εκτέλεση για την Τότεναμ. Ο ΜακΛιν είδε τον Βορμ να του πιάνει το πρώτο πέναλτι για τη Νόριτς, ωστόσο, ο Λαμέλα πέτυχε το δοκάρι για την ομάδα του Μουρίνιο! Ο Άιντα σκόραρε για το 1-1, ο Λο Σέλσο βρήκε δίχτυα όπως και ο Στίπερμαν για το 2-2 και ο Τρόι Πάροτ νικήθηκε από τον... εξπέρ, Τιμ Κρουλ!

Ο Κάντουελ σκόραρε για το σύνολο του Φάρκε και ο Ολλανδός πορτιέρε σταμάτησε και το πέναλτι του Ζέντσον Φερνάντες για να στείλει τη Νόριτς στα προημιτελικά με το τελικό 3-2!

 

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Βορμ, Οριέ, Σάντσες, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Σκιπ, Γουίνκς (81' Ντομπελέ), Μόουρα (70' Λαμέλα), Λο Σέλσο, Μπέργβαϊν (54' Ζέντσον Φερνάντες), Άλι (96' Πάροτ)

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκόντφρεϊ, Λιούις, Τράιμπουλ (89' Τέτει), Βράντσιτς (67' ΜακΛιν), Μπουέντια (97' Στίπερμαν), Ρουπ (72' Άιντα), Κάντουελ, Ντρμιτς

Κώστας Ζάλιαρης