Μπέκαμ για Κόμπι: «Ήμουν τυχερός που τον έβλεπα»! (video)

Μπορεί να ζει και να αναπνέει για το ποδόσφαιρο, όμως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εξομολογήθηκε πως από τα αγαπημένα του πράγματα στο Λος Άντζελες ήταν να βλέπει από κοντά τους Λέικερς και τον Κόμπι Μπράιαντ!  



Μπέκαμ για Κόμπι: «Ήμουν τυχερός που τον έβλεπα»! (video)

Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι μίλησε στο «ESPN» για τη γνωριμία του με τον Black Mamba, την εμμονή του να τον παρακολουθεί στα παρκέ και για το σοκ μετά την είδηση του θανάτου του…

«Ήμουν τυχερός που ζούσα στο Λος Άντζελες την περίοδο που οι Λέικερς κέρδιζαν πρωταθλήματα, όπως επίσης ήμουν τυχερός που καθόμουν εκεί να βλέπω τον Κόμπι. Όλοι με ρωτούσαν γιατί περιμένεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κάθε αγώνα; Μπορούμε να φύγουμε, να πάμε για δείπνο; Και τους έλεγα, όχι, όταν είμαι εδώ και είναι και ο Κόμπι στο παρκέ, τότε δεν φεύγω μέχρι να βγει αυτός ο τύπος», τόνισε αρχικά ο Μπεκς και πρόσθεσε:

«Όλοι πενθούμε για τον Κόμπι, την οικογένειά του και όλες τις οικογένειες που χάθηκαν σε εκείνη την τραγική μέρα. Ο τρόπος που μιλάμε για τον Κόμπι λέει πολλά για τον ίδιο, ως άνθρωπο, ως αθλητή, ως σύζυγο και ως πατέρα».

Δείτε το βίντεο: