Γκόμες: «Δεν θέλω να σκέφτομαι την εικόνα του ποδιού μου»!

Για τον Αντρέ Γκόμες η περιπέτεια με τον σοβαρό του τραυματισμό ανήκει στο παρελθόν. Ούτε να σκέφτεται τι πέρασε θέλει, ούτε να θυμάται την εικόνα του… διαλυμένου αστραγάλου του. Ο μέσος της Έβερτον είναι πλέον πίσω και έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ομάδα του. Οσο για τον Σον, που προκάλεσε το σπάσιμο; Δεν του κρατάει καμία κακία…  



Γκόμες: «Δεν θέλω να σκέφτομαι την εικόνα του ποδιού μου»!

Από τον περασμένο Νοέμβριο ο Πορτογάλος δούλεψε σκληρά και κατάφερε να επιστρέψει την προηγούμενη εβδομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

«Δεν θα πω ψέματα. Πέρασα ορισμένες δύσκολες στιγμές εκείνη την περίοδο. Όλες όμως άξιζαν γιατί εν τέλει κατάφερα να επιστρέψω και να μπω στην ομάδα. Βλέποντας το φως στο τέλος του τούνελ με έκανε να αισθάνομαι μεγάλη χαρά, ακόμη και τότε που οι προπονήσεις ήταν τρομερά σκληρές. Το ότι αγωνίστηκα με την Άρσεναλ έκανε καλό στην αυτοπεποίθησή μου, διότι μετά από τέτοιο τραυματισμό δεν είναι σίγουρος πότε και αν θα επιστρέψεις στο επίπεδο που ήσουν.

Εκεινη την περίοδο αρνιόμουν να δω βίντεο και φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη φάση. Όταν ήμουν εκτός δυσκολευόμουν ακόμα και να δω αγώνες στην τηλεόραση. Μερικές φορές δεν άντεχα να δω όλο το ματς, αλλά τώρα νιώθω άνετα και σε αυτό με βοήθησε και ο προπονητής μου».

Εκείνη την περίοδο πλήθος ποδοσφαιριστών εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του, αλλά και την… εμπάθειά τους προς τον Σον της Τότεναμ. Ο ίδιος λέει: «Είχα κλήσεις και μηνύματα από την Ισπανία, την Πορτογαλία και όλη την Αγγλία. Εξεπλάγην όταν ο Άλαν Σίρερ ήρθε σε επαφή μαζί μου και θέλησε να με στηρίξει παρόλο που δεν με γνώριζε. Μου είπε ότι είχε αναρρώσει από παρόμοιο τραυματισμό που επίσης είχε γίνει στο Γκούντισον Παρκ.

Όσο για την Τότεναμ, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ήταν καλοί μαζί μου. Ο Σον ήθελε να απολογηθεί, αλλά εγώ του είπα ότι τέτοιες στιγμές συμβαίνουν. Προφανώς και δεν το έκανε επίτηδες. Εάν πίστευα ότι κάποιος το έκανε επίτηδες, η συμπεριφορά μου θα ήταν διαφορετική και χειρότερη»!