Μονόλογος της Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ», έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Τότεναμ η Σέφιλντ

Με το επιβλητικό 3-0 επικράτησε η Μπέρνλι της Μπόρνμουθ στο «Τερφ Μουρ» για την 27η αγωνιστική ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ «κόλλησε» στο 1-1 με την Μπράιτον και ισοβαθμεί πλέον με την 5η Τότεναμ στους 40 βαθμούς. Με σκορ 2-0 επικράτησε η Σαουθάμπτον της Άστον Βίλα στο «Σεντ Μέρις», εντός έδρας νίκη με 1-0 και για την Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Νιούκαστλ.



Μονόλογος της Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ», έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Τότεναμ η Σέφιλντ

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΜΠΡΑΙΤΟΝ 1-1

Εικόνα

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Μπράμαλ Λέιν». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολάρα του Στίβενς στο 26’ αλλά η απάντηση των «γλάρων» υπήρξε άμεση, αφού η κεφαλιά του Μοπέ στο 30’ ύστερα από σέντρα του Γουέμπστερ επανάφερε τις ισορροπίες.

Με αυτό το τέρμα ο Γάλλος επιθετικός των φιλοξενούμενων έβαλε τέλος στην επιθετική του ανομβρία, η οποία τον κράτησε μακριά από τα δίχτυα για 9 αγωνιστικές και 660 αγωνιστικά λεπτά.

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 3-0

Εικόνα

Δίκαιη νίκη για την ομάδα του Σον Ντάις, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Βύντρα στο 53ο λεπτό, έφτασε στο 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζέι Ροντρίγκεζ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σουτ του ΜακΝίλ έξω από την περιοχή δύο λεπτά πριν το τέλος.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη επί της Μπόρνμουθ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ ενώ οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για το ακυρωθέν γκολ του Μπίλινγκ στο 23ο λεπτό. Η φάση εξετάστηκε στο VAR και δεν μέτρησε για χέρι, το οποίο δεν είναι ευδιάκριτο από κανένα replay.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2-0

Εικόνα

Με το γκολ του Λονγκ από το 8ο λεπτό προηγήθηκαν οι «Άγιοι» της Άστον Βίλα στο «Σεντ Μέρις». Ο Ιρλανδός σκόραρε με το γόνατο, εκμεταλλευόμενος το γύρισμα του Τζενεπό και μετρά πλέον 7 γκολ και 4 ασίστ στα τελευταία 8 ματς που έχει αντιμετωπίσει τη Βίλα.Το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Άρμστρονγκ προ κενής εστίας στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι «χωριάτες» παραμένουν χωρίς νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει με τη Σαουθάμπτον σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς σουτ στο στόχο.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-0

Εικόνα

Με σκορ 1-0 επικράτησε η Κρίσταλ Πάλας της Νιούκαστλ στο «Σέλχαρστ Παρκ», αφού ο Ντουμπράφκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Φαν Άανχολντ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.

Με αυτό το γκολ ο Ολλανδός μπακ μετρά πλέον περισσότερα τέρματα από κάθε άλλο αμυντικό που έχει τιμήσει τα χρώματα του συλλόγου στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, αφού έφτασε τα 13 και ξεπέρασε τα 12 του Σκοτ Νταν.

Οι «καρακάξες» ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Λατσάρο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και συνεχίζουν το αρνητικό σερί που τους θέλει να μην γεύονται τη χαρά της νίκης στις τελευταίες πέντε επισκέψεις στην έδρα των «αετών», αφού μετρούν πλέον 4 ήττες και 1 ισοπαλία.

Γιάννης Τζιουμακλής