Ένας 10χρονος οπαδός της Γιουνάιτεντ έστειλε γράμμα στον Κλοπ κι εκείνος του απάντησε με τον πιο όμορφο τρόπο! (pics)

Ένα πιτσιρίκι κάθισε να γράψει ένα γράμμα στον Γιούργκεν Κλοπ ώστε να του ζητήσει να... σταματήσει να παίρνει νίκες με τη Λίβερπουλ. Μάθημα ζωής με τον πιο απλό τρόπο προσπάθησε να του προσφέρει ο Γερμανός τεχνικός που απάντησε και η κίνησή του ήταν υπέροχη προς τον μικρό... αντίπαλό ου.  

Advertisement
Ένας 10χρονος οπαδός της Γιουνάιτεντ έστειλε γράμμα στον Κλοπ κι εκείνος του απάντησε με τον πιο όμορφο τρόπο! (pics)

Ο 10χρονος Ντάραγκ, όπως ανέφερε στο γράμμα του, απευθύνθηκε στον Kloppo για να ... του εκφράσει παράπονο, λέγοντας: «Η Λίβερπουλ παίρνει τόσα πολλά παιχνίδια και αν πάρετε ακόμα 9 νίκες θα έχετε το καλύτερο σερί στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Με στεναχωρεί αυτό γιατί είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπότε σας παρακαλώ την επόμενη φορά να χάσετε! Θα έπρεπε ν' αφήνετε και την άλλη ομάδα να κερδίζει. Μακάρι να σας πείσω να μην κατακτήσετε τον τίτλο ή να μην κερδίσετε ξανά άλλο ματς»!

Ο Κλοπ ασφαλώς θα γέλασε διαβάζοντας το γράμμα του μικρού και του έστειλε απάντηση φροντίζοντας να τον κάνει να καταλάβει ορισμένα πράγματα όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη ζωή...

«Θα ήθελα αρχικά να σε ευχαριστήσω για το μήνυμα. Ξέρω ότι δεν μου ευχήθηκες καλή τύχη αλλά πάντοτε είναι ωραίο να ακους τι έχουν να σου πουν νεαροί οπαδοί, οπότε εκτιμώ το γεγονός πως επικοινώνησες μαζί μου.

Δυστυχώς δεν μπορώ να ικανοποιήσω το αίτημά σου. Όσο κι αν θέλεις να χάσει η Λίβεπρουλ, η δική μου δουλειά είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε για τους εκατομμύρια οπαδούς μας στον κόσμο που δεν θέλω να απογοητεύσω.

Ευτυχώς για σένα έχουμε χάσει στο παρελθόν και θα χάσουμε ξανά στο μέλλον γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα σκέφτεσαι πως αυτή η κατάσταση θα διατηρείται για πέντα, αλλά αν μπορώ να σου πω κάτι στα 52 μου χρόνια, είναι ότι σίγουρα τίποτα δεν θα είναι έτσι όπως το σκέφτεσαι τώρα.

Αυτό που δεν θα αλλάξει είναι το πάθος σου για το ποδόσφαιρο και την ομάδα σου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ τυχερή που είσαι οπαδός της. Μακάρι να κερδίσετε περισσότερα παιχνίδια για να τα χαρείς και να κατακτήσετε τίτλους, αν και είμαστε αντίπαλοι. Ωστόσο, υπάρχει σεβασμός του ενός προς τον άλλον. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Να προσέχεις και καλή τύχη...» ήταν το πανέμορφο μήνυμα του Κλοπ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης