Προκλητικοί παίκτες και πρόεδρος της Ατλέτικο για τη Λίβερπουλ! (vid)

Ξεσάλωσαν παίκτες και πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τη νίκη (1-0) επί της Λίβερπουλ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Χαρές και πανηγύρια στο προπονητικό κέντρο, δηλώσεις που δεν θα έκανε κανείς για το Άνφιλντ τόλμησε να πραγματοποιήσει ο ισχυρός άνδρας των «ροχιμπλάνκος». 



Προκλητικοί παίκτες και πρόεδρος της Ατλέτικο για τη Λίβερπουλ! (vid)

Το μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 1-0 με το γκολ του Σαούλ και η σφιχτή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Σιμεόνε, έκανε τους ποδοσφαιριστές του «Τσόλο» να το διασκεδάσουν το μεσημέρι της Τετάρτης στην πρώτη τους συνάντηση για γυμναστική μετά το παιχνίδι της Τρίτης. 

Κάνοντας ποδήλατο, δυνάμωσαν τη μουσική και κουνούσαν όλοι τις πετσέτες τους με το κλίμα να είναι πανηγυρικό, δίχως να σκέφτονται πως έχουν ρεβάνς στην έδρα που... έχει άλλους νόμους από μόνη της όταν η Λίβερπουλ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, έδειξε την απόλυτη ασέβεια προς το ιστορικό γήπεδο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ δηλώνοντας πως: «Το Άνφιλντ είναι τόσο παλιό που κανονικά δεν θα μπορούσε να περάσει τον έλεγχο της UEFA...».

Πρωτοφανείς συμπεριφορές μετά από νίκη στο πρώτο ματς των νοκ-άουτ και μόλις ένα γκολ να χωρίζει τις δύο ομάδες αυτή τη στιγμή...  Θα έχει πολύ ενδιαφέρον ο επαναληπτικός...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης