Ο Βενγκέρ απάντησε στον Έμερι: «Με 75 πόντους και Κύπελλο, δεν το λες κατηφόρα...» (vid)

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μπορούσε ν' αφήσει αναπάντητα όσα ανέφερε ο Ουνάι Έμερι περί δικής του προσπάθειας να αλλάξει μια κατηφορική πορεία της ¶ρσεναλ από την ημέρα που ανέλαβε εκείνος τα ηνία. «Δεν το λες και κατηφόρα για μια ομάδα που είχε 75 πόντους κι ένα Κύπελλο την προηγούμενη σεζόν...» είπε ο Αλσατός.  



Ο Βενγκέρ απάντησε στον Έμερι: «Με 75 πόντους και Κύπελλο, δεν το λες κατηφόρα...» (vid)

Ο θρυλικός πρώην προπονητής των «κανονιέρηδων» έδειξε να ενοχλείται από την τοποθέτηση που είχε κάνει ο αντικαταστάτης του, Ουνάι Έμερι, για την κατάσταση που παρέλαβε όταν αποφάσισε να κρατήσει το «τιμόνι» της ¶ρσεναλ στα χέρια του.

«Η ¶ρσεναλ επί μια διετία πριν αναλάβω εγώ, βρισκόταν σε κατηφορική τροχιά... Σταματήσαμε αυτή την κατηφόρα και προσπαθήσαμε να χτίσουμε ξανά, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και τερματίζοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από την Τότεναμ, παρά το γεγονός πως από τα τελευταία πέντε παιχνίδια είχαμε πάρει μόλις μια ισοπαλία. Πήγε λάθος στο τέλος παρά το γεγονός πως διεκδικούσαμε μια θέση για το ΤσάμπιονςΛιγκ. Ήταν μια καλή σεζόν με βελτίωση...» είχε πει ο Έμερι για να πάρει την απάντησή του:

«Το 2017 είχαμε μαζέψει 75 πόντους και είχαμε κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι ήμασταν σε κατηφόρα... Και αμέσως πιο πριν είχαμε κατακτήσει τη 2η θέση στη βαθμολογία. Όταν είσαι προπονητής, πρέπει να ορθώνεις ανάστημα και να υπερασπίζεσαι αυτά που κάνεις...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης