Δεν έχει παρθεί απόφαση για την συμμετοχή του Σαλάχ στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Καμία ενημέρωση από την πλευρά της εθνικής Αιγύπτου για την συμμετοχή του Μοχάμεντ Σαλάχ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν έχει η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, που δείχνει πρόθεση να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή του για χάρη της πιο ιστορικής διοργάνωσης του πλανήτη αρκεί να συμφωνηθούν κάποια πράγματα.



Δεν έχει παρθεί απόφαση για την συμμετοχή του Σαλάχ στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Πρόθεση των Αιγυπτίων είναι να συμπεριλάβουν τον επιθετικό των «κόκκινων» στα τρία άτομα που μπορούν να υπερβαίνουν την ηλικία των 23, ωστόσο όπως φαίνεται δεν έχουν έρθει σε ουσιαστικές επαφές με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Αυτό, κυρίως, ζητάει για αρχή ο Κλοπ, που δεν μπορεί να πει όχι στην αίγλη των Αγώνων.

«Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Θέλω να χάσω έναν παίκτη κατά την προετοιμασία; Φυσικά και όχι. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε διάφορα πράγματα. Μιλάω με τον Μο και είμαστε εντελώς ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε. Αλλά πρέπει να έχουμε καλύτερη ενημέρωση. Πώς θα είναι; Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία; Υπάρχουν όλα αυτά τα θέματα, συν του ότι δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη μαζί μας. Αλλά μιλάμε για τους Ολυμπιακούς. Κι εγώ είμαι άνθρωπος του αθλητισμού και οι Ολυμπιακοί είναι οι Ολυμπιακοί», σχολίασε χαρακτηριστικά.