Ο Γκιγκς ελπίζει να μην διαλέξει Αγγλία ο Νέκο Γουίλιαμς

Ο Ράιαν Γκιγκς ελπίζει πως ο Νέκο Γουίλιαμς θα... κλείσει τα αυτιά του στις Σειρήνες της εθνικής Αγγλίας και θα παραμείνει σε αυτήν της Ουαλίας.



Ο Γκιγκς ελπίζει να μην διαλέξει Αγγλία ο Νέκο Γουίλιαμς

Ο νεαρός πήρε χρόνο συμμετοχής με την Λίβερπουλ στην φορτωμένη φετινή σεζόν της και μάλιστα βάσει δημοσιευμάτων ετοιμάζεται να δει τον σύλλογο να του προσφέρει νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «¶νφιλντ».

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον αγγλικό Τύπο επίσης είναι το ζήτημα της εθνικής, μιας και λόγω των παππούδων του ο Γουίλιαμς έχει το δικαίωμα να διαλέξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, αφήνοντας δηλαδή την Ουαλία. Με τον Γκιγκς να τον έχει διαλέξει για τα ανοιξιάτικα φιλικά, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρώην παίκτη/προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ενδεχόμενο.

«Δεν φοβάμαι να διαλέξω νεαρούς παίκτες. Ευελπιστώ πως όταν οι παίκτες ανεβαίνουν και έχουν μια απόφαση να πάρουν, θα το καταλάβουν αυτό. Δεν έχει σημασία εάν είναι 35 ή 17. Δεν με νοιάζει, πραγματικά. Η εμπειρία βοηθάει, αλλά κάποιες φορές ο ενθουσιασμός των νέων είναι τεράστιος, κάτι που έχουμε δει πολλές φορές», ανέφερε γενικότερα, για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Ο Νέκο αναδείχθηκε από το σύστημα της Ουαλίας. Δεν συμβαίνει συχνά αυτό, αλλά είναι ιδανικό όταν γίνεται. Νομίζω πως πάντα ανησυχείς όταν υπάρχουν προϋποθέσεις για τέτοιες καταστάσεις. Αλλά όλοι οι προπονητές του στις εθνικές μας ήταν χαρούμενοι με εκείνον και ο ίδιος απολαμβάνει το να παίζει για την Ουλία».