«Γλυκοκοιτάζει» το... comeback για Κουτίνιο η Λίβερπουλ!
Αυτό και αν θα είναι... μπαμ! Πληροφορίες των βρετανικών Μέσων αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ ενημερώθηκε για τις μειωμένες απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα για τον Φιλίπε Κουτίνιο και ότι σκέφτεται να κάνει κίνηση για την επιστροφή του στο «Ανφιλντ»!

Οι «μπλαουγκράνα»... είδαν και απόειδαν με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αδυνατεί να βρει τον καλό του εαυτό και φημολογείται ότι αποφάσισαν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι με κατά πολύ λιγότερα χρήματα από τις 145εκατ. λίρες που τους κόστισε!
Η δοκιμή στην Μπάγερν Μονάχου, όπου αγωνίζεται δανεικός, δεν φαίνεται να πιάνει και έτσι ο διεθνής άσος παραμένει ξένο σώμα στην Μπαρτσελόνα.
Και κάπου εδώ εμφανίζεται η Λίβερπουλ! Βάσει πάντα των εν λόγω ρεπορτάζ, οι «κόκκινοι» ενδέχεται να καταθέσουν πρόταση το καλοκαίρι για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο «Άνφιλντ»! Βέβαια στην... κούρσα δεν τρέχουν μόνοι, αφού λέγεται ότι ανάμεσα στους διεκδικητές του ποδοσφαιριστή βρίσκονται επίσης οι Τσέλσι και Τότεναμ! Θα έχει ενδιαφέρον το προσεχές καλοκαίρι!