Το «ξύλο» φέρνει έξοδα

Ακριβά θα πληρώσουν τις αψιμαχίες παικτών και προπονητών μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος τον προηγούμενο μήνα, η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Ντέρμπι Κάουντι.



Το «ξύλο» φέρνει έξοδα

Στις 30 Ιανουαρίου, η Ντέρμπι νικούσε για το πρωτάθλημα με σκορ 1-0 τη Νότιγχαμ, σε ένα παιχνίδι το φινάλε του οποίου επιφύλασσε αρκετή ένταση και νεύρα. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των δύο συλλόγων συγκρούστηκαν μετά από επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκησαν οι Τζέι ΜακΈβελεϊ και Κρίς Κάντερ. Το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι δύο ομάδες, έπειτα από πρόστιμο που τους επέβαλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, φτάνει τις 35.000 λίρες, στις οποίες θα προστεθούν ακόμα 10.000, αφού και οι δύο είναι υπότροποι από προηγούμενες υποθέσεις και τους είχε αφαιρεθεί το συγκεκριμένο ποσό.

Μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο Μπίλι Ντέϊβις από μεριάς Νότιγχαμ αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον προπονητή της Ντέρμπι, Νάιτζελ Κλάφ, με τον πρώτο να δηλώνει ότι ο τεχνικός των αντιπάλων τον χτύπησε με το γόνατο στο πίσω μέρος του ποδιού και τον Κλάφ να υποστηρίζει ότι το συμβάν ήταν εντελώς τυχαίο.