Δικός τους ο Μέσι, αρκεί να καλύψουν ΑΥΤΑ τα ποσά

Φήμες για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι ήταν... γραφτό να βγουν μετά τον πρόσφατο δημόσιο καυγά του Αργεντινού με τον αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να ξεχνάμε τα ποσά που εισπράττει από τους «μπλαουγκράνα» ο... D10S, με ένα εκατομμύριο την εβδομάδα να μπαίνει στον τραπεζικό του λογαριασμό.



Δικός τους ο Μέσι, αρκεί να καλύψουν ΑΥΤΑ τα ποσά
Σύμφωνα με την πρόσφατη φημολογία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτονται το ενδεχόμενο να εντάξουν τον παγκόσμιας κλάσης σούπερ σταρ στο δυναμικό τους, μιας και ο ίδιος φαίνεται να έχει όρο που του επιτρέπει να φύγει από το «Καμπ Νόου» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεκτό, αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμες να αντέξουν τα λεφτά που παίρνει ο Μέσι, που λογικά δεν θα δεχθεί... μείωση για να πάρει την φήμη του και ότι ακολουθεί αυτής για να υπογράψει νέο συμβόλαιο μακριά από τον σύλλογο που έχει συνδέσει το όνομά του όλα αυτά τα χρόνια. Μετρώντας τα χρήματα που παίρνει σε λίρες, ο Μέσι εισπράττει 51.376.000 λίρες ετησίως, 4.281.333 τον μήνα, 988.000 εβδομαδιαίως, 141.142 την ημέρα, 5.880 την ώρα και 1.63 το δευτερόλεπτο.

Συνεπώς, ποια θα κάνει το τεράστιο βήμα να αλλάξει όλη της την οικονομική φιλοσοφία για να αντέξει ένα τόσο ακριβό... κόσμημα;