Έρικσεν: «Μαύρο πρόβατο στην Τότεναμ»

Για τους τελευταίους μήνες του στην Τότεναμ μίλησε ο Κρίστιαν Έρικσεν λέγοντας πως μετά τις δηλώσεις του το περασμένο καλοκαίρι ήταν ήδη το μαύρο πρόβατο στον σύλλογο, με τον κόσμο να… περιμένει να δει πότε θα φύγει. Ωστόσο για τον ίδιο η κατάσταση ήταν διαφορετική…



Έρικσεν: «Μαύρο πρόβατο στην Τότεναμ»

Αναλυτικότερα:

«Μετά τα όσα είπα το καλοκαίρι όλοι ήταν σε φάση, πότε θα φύγει. Σε κάθε παιχνίδι τα ίδια. Μιλούσε πολύς κόσμος γι’ αυτό. Ακόμη και ο κόσμος στον δρόμο μου έλεγε ευχαριστούμε, αντίο και καλή τύχη. Αλλά εγώ ήμουν ακόμη εκεί και μου ήταν όλο πολύ παράξενο. Έπαιξα 30 παιχνίδια για το αντίο, όλοι λέγανε ότι μπορεί το συγκεκριμένο να είναι το τελευταίο μου. Για μένα, πλέον, είναι πολύ θετικό που είμαι αλλού γιατί μπορώ να ξεκινήσω από την αρχή.

Εάν έχεις ένα συμβόλαιο που φτάνει στο τέλος του, είσαι το μαύρο πρόβατο. Φυσικά έκανα και την συνέντευξη. Αλλά ήμουν πολύ ειλικρινής. Αυτό ήταν που ήθελα, δεν ήθελα να κρύψω πράγματα όπως κάνουν άλλοι παίκτες. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Ήμουν ειλικρινής και ήθελα να πω κάποια πράγματα δυνατά. Αλλά έλεγαν για μένα διάφορα, όπως ότι ήμουν ο κακός στα αποδυτήρια και πως δεν έκανε καλό να βρίσκομαι εκεί.

Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να φύγω τον Ιανουάριο μέχρι που τα πράγματα έγιναν σοβαρά από την πλευρά της Ίντερ. Στο τέλος εξαρτάται από το τι ζητάει η Ίντερ και τι διατίθεται να δώσει η Ίντερ ή η κάθε Ίντερ. Στην τελική τον έλεγχο τον έχει η Τότεναμ, ελεγχόμαστε από τον πρόεδρο. Αυτός είναι που λέει ναι ή όχι. Από την πλευρά σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να είσαι επαγγελματίας και να μην πρεσάρεις καταστάσεις».