Η Σέλτικ αμφισβητεί ρατσιστική επίθεση στον Μορέλος και ζητά από το «Sky Sports» τα πλάνα της συνέντευξής του…

Τα πλάνα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Αλφρέντο Μορέλος τη Δευτέρα (3/2) στο «Sky Sports» ζητά η Σέλτικ ώστε να διερευνηθεί αν ο παίκτης της Ρέιντζερς μίλησε όντως για ρατσιστική επίθεση στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Celtic Park».



Η Σέλτικ αμφισβητεί ρατσιστική επίθεση στον Μορέλος και ζητά από το «Sky Sports» τα πλάνα της συνέντευξής του…

Πρόκειται για μια ιστορία που έχει ως αφετηρία την 29η Δεκεμβρίου. Την ημέρα εκείνη η Σέλτικ φιλοξένησε τη Ρέιντζερς στο ντέρμπι του «Old Firm» και οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το πρώτο τους «διπλό» μετά από εννέα χρόνια, επικρατώντας με σκορ 2-1.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μορέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η διοίκηση των «τζερς», ο Κολομβιανός επιθετικός δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από μερίδα φιλάθλων.

  

Το θέμα είχε «παγώσει» μέχρι χθες, οπότε και δημοσιεύτηκε από το «Sky Sports» συνέντευξη του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος μίλησε χρησιμοποιώντας σε όλη τη διάρκεια αυτής την ισπανική γλώσσα.

Στο σημείο που ο Μορέλος απαντά για τη στιγμή της επίθεσης που φαίνεται πως δέχτηκε από τους φίλους των «Καθολικών», οι υπότιτλοι αναφέρουν τα εξής: «Ήταν πολύ απογοητευτικό το γεγονός ότι η εξέδρα είχε στραφεί εναντίον μου. Χρησιμοποιούσαν χυδαίες και ρατσιστικές εκφράσεις».

Σύμφωνα ωστόσο με τη θέση της διοίκησης των γηπεδούχων, η μετάφραση στα αγγλικά δεν είναι ορθή και ουδέποτε ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο ο αντίπαλος παίκτης.

Μένει λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια και αν το πασίγνωστο τηλεοπτικό δίκτυο παραχωρήσει στη Σέλτικ το υλικό για να μεταφραστούν εκ νέου τα λεγόμενά του.

Γιάννης Τζιουμακλής