Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0 (Ημίχρονο)

Στο 0-0 παραμένουν Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι μετά τα πρώτα 45' στο «Tottenham Stadium», με τους γηπεδούχους να έχουν... επιβιώσει από πέναλτι και στην συνέχεια να διαμαρτύρονται στον Μάικ Ντιν, που έχει χάσει από νωρίς την αναμέτρηση.



Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0 (Ημίχρονο)

Ένα δοκάρι, δύο αποκρούσεις, ένα πέσιμο, φουλ VAR, πολλές κίτρινες κάρτες, πολλή ένταση και πολλά νεύρα, συρράξεις και διαμαρτυρίες για δύο κόκκινες του Ραχίμ Στέρλινγκ.

Αυτή είναι η σύνοψη του πρώτου ημιχρόνου στο Λονδίνο, με τον Ουγκό Γιορίς να είναι αυτός που κρατάει την Τότεναμ στην ισοπαλία με μία απόκρουση έπειτα από την οποία η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό σίδερο και ακόμη μία σε πέναλτι του Ιλκάι Γκιουντογκάν η οποία κατέληξε σε... τσαμπουκάδες.

Έπεσε στην επαναφορά ο Στέρλινγκ για να πάρει και δεύτερο πέναλτι αλλά δεν είδε την δεύτερη κίτρινη για να αποβληθεί, έχοντας ήδη γλιτώσει απευθείας αποβολή για δολοφονικό μαρκάρισμά του στον αστράγαλο του Ντέλε, και αυτό προκάλεσε συμπλοκές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, με τον ρέφερι Ντιν να κιτρινίζει τους τόμπι Αλντερβάιρεντ και Ολεξάντιρ Ζιντσένκο για να... δικαιολογήσει την παρουσία του στο χορτάρι.