Πατέρας ενός σκάουτερ των Red Sox το ένα από τα θύματα στο τραγικό δυστύχημα του Κόμπι

Πατέρας ενός σκάουτερ των Red Sox, ιδιοκτησίας του Τζον Γ. Χένρι που έχει και την Λίβερπουλ, ήταν ένα από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος με το ελικόπτερο που μετέφερε μεταξύ άλλων τον Κόμπι Μπράιαντ και την 13χρονη κόρη του, Τζίτζι.



Πατέρας ενός σκάουτερ των Red Sox το ένα από τα θύματα στο τραγικό δυστύχημα του Κόμπι

Το παγκόσμιο πένθος για τον Κόμπι και την κόρη του συνεχίζεται, την ώρα που ανάμεσα στα τραγικά πρόσωπα είναι και αυτά των υπόλοιπων οικογενειών που έχασαν κάποιον άνθρωπο από τα εννέα συνολικά θύματα.

Ανάμεσα σε αυτά βρισκόταν και ο Τζον Αλτομπέλι, πατέρας του Τζέι Τζέι Αλτομπέλι που είναι σκάουτερ στους Red Sox, η γυναίκα του πρώτου Κέρι και η κόρη τους Αλίσα.

«Ο Τζον άγγιξε πάρα πολλές ζωές στα 27 χρόνια που ήταν προπονητής στο Όραντζ Κόουστ Κόλετζ και θρηνούμε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο του μπέιζμπολ για τον χαμό του. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια Αλτομπέλι, την οικογένεια Μπράιαντ, την οικογένεια Μόζερ, την οικογένεια Ζομπάγιαν και όλους όσους επηρεάστηκαν από αυτήν την τραγωδία. Με σεβασμό προς τον Τζέι Τζέι και την οικογένειά του, σας παρακαλούμε να είστε διακριτικοί μετά από αυτήν την τραγική απώλεια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Red Sox, οι οποίοι δήλωσαν πως θα παρέχουν χρηματική και συναισθηματική βοήθεια στην οικογένεια των Αλτομπέλι.

Γιώργος Σιάφας