Ο Λάμπαρντ παραδέχεται τα κενά στο ρόστερ της Τσέλσι!

Αν και η γενικότερη φιλοσοφία που ακολουθούσε η Τσέλσι τη φετινή σεζόν μετά το μεταγραφικό εμπάργκο ήταν τέτοια αναθεώρησης και νέας κατεύθυνσης, ο Φρανκ Λάμπαρντ ήρθε να παραδεχθεί πως η ομάδα έχασε έδαφος σε επίπεδο ποιότητας με την αδυναμία της να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι!  



Ο Λάμπαρντ παραδέχεται τα κενά στο ρόστερ της Τσέλσι!

Ο κόουτς των «μπλε» και θρύλος της ομάδας στην ποδοσφαιρική του καριέρα, είδε τα «παιδιά» του να φτάνουν στο 2-1 επί της Χαλ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και να περνούν στην επόμενη φάση.

Παρ' όλα αυτά, δεν μπορούσε να δηλώσει ικανοποιημένος βλέποντας γι' ακόμα ένα ματς να χάνονται τεράστιες ευκαιρίες και τους παίκτες του να μην μπορούν να τελειώσουν από νωρίς ένα ματς.

«Δεν υπάρχει κινητικότητα αυτή τη στιγμή για μεταγραφές για να πούμε κάτι. Είναι ολοφάνερο όμως πως με την τιμωρία το καλοκαίρι, δεν καταφέραμε να πάρουμε παίκτες ποιότητας και χάσαμε και έναν από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το κλαμπ στα χρονικά (σ.σ. Αζάρ). Η δική μου δουλειά είναι να δουλεύω με το υλικό που έχω κι από εκεί και πέρα οφείλουμε να πάρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν να κινηθούμε ακόμα πιο μπροστά γιατί χάσαμε έδαφος...» είπε ο Λάμπαρντ για το μεταγραφικό τοπίο...

Κώστας Ζάλιαρης