Μανέ: «Πηγαίνεις στο γυμναστήριο μια ώρα πριν την προπόνηση και είναι γεμάτο»!

Έναν από τους λόγους που η Λίβερπουλ πηγαίνει... τρένο για το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια αποκάλυψε ο Σαντιό Μανέ. Το work ethic των «κόκκινων» είναι τέτοιο, που όπως ανέφερε ο Σενεγαλέζος επιθετικός, όλοι δουλεύουν τρομερά στο γυμναστήριο του «Μέλγουντ» ακόμα και μια ώρα πριν από την προπόνηση στο γήπεδο!  



Μανέ: «Πηγαίνεις στο γυμναστήριο μια ώρα πριν την προπόνηση και είναι γεμάτο»!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν σταματάει πουθενά και σε κανένα εμπόδιο, έχοντας σημειώσει 21 νίκες και 1 ισοπαλία στα 22 παιχνίδια που έχει παίξει φέτος για την Πρέμιερ Λιγκ.

Το +16 από τη Μάντσεστερ Σίτι δίνει μεγάλη ασφάλεια, ωστόσο, κανείς δεν θα εφησυχάσει μέχρι να κλειδώσει αυτό τον τίτλο που τελικά τον έφερε το... πεπρωμένο του συλλόγου στη θητεία του Kloppo στην άκρη του πάγκου.

Ο Σαντιό Μανέ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ανέφερε ότι: «Ο κόσμος βλέπει κυρίως όσα γίνονται εντός αγωνιστικού χώρου και οδηγούν στην επιτυχία κάθε Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, όταν είσαι επαγγελματίας, η δουλειά αρχίζει όταν είσαι μόνος σου στο σπίτι και μετά μεταφέρεται στο προπονητικό κέντρο. Κάθε μέρα, από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Λίβερπουλ, βλέπω πως όλοι θέλουν να βελτιωθούν.

Αν μπεις στο γυμναστήριο μια ώρα πριν από την προπόνηση θα δεις ότι όλοι δουλεύουν σκληρά. Αυτό δείχνει που θέλουν να φτάσουν όλοι για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους».

Κώστας Ζάλιαρης