Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-0 (Ημίχρονο)

Ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην έβδομη χρονικά ρεβάνς του 3ου γύρου του FA Cup, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο «Ολντ Τράφορντ» την Γουλβς.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-0 (Ημίχρονο)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή, η Γουλβς τις φάσεις αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε ποτέ το γκολ...

Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, για την ρεβάνς του 0-0 στο πλαίσιο του 3ου γύρου του FA Cup, στο «Ολντ Τράφορντ», με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Γουλβς.

Συγκεκριμένα, στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, η Γουλβς ήταν εκείνη η οποία ξεκίνησε δυναμικά, ασκώντας με το... «καλησπέρα» πίεση στην γηπεδούχο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία πίεση η οποία στο 10'... «καρποφόρησε», αφού μετά από αδιανόητο λάθος του Μπισάκα στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων» ο Πέδρο Νέτο σημείωσε το 1-0.

Όμως, το... VAR ήταν εκεί και το γκολ ακυρώθηκε για χέρι στην ασίστ προς τον Πορτογάλο επιθετικό.

Ωστόσο, κάπου εκεί το ματς... «άνοιξε»!

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχοντας την κατοχή, «χτυπούσε» με «δράστες» τους Άντονι Μαρσιάλ και Ντάνιελ Τζέιμς.

Από την άλλη, το σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο «πολιορκούσε» με τους Πέδρο Νέτο και Ραούλ Χιμένεζ, ενώ στο 30' βρέθηκε σε απόσταση... «αναπνοής» από το να πάρει επιτέλους προβάδισμα στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του Ματ Ντόχερτι κατέληξε στο δοκάρι του Σέρχιο Ρομέρο.

Παρ' όλα αυτά όμως, το 0-0 δεν άλλαξε ποτέ και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια... ισόπαλες!

Ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο – Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουίλιαμς, Μπισάκα – Μάτιτς, Φρεντ, Μάτα – Γκρίνγουντ, Τζέιμς, Μαρσιάλ.

Γουλβς: Ρούντι – Κόαντι, Σάις, Ντεντόνκερ – Μουτίνιο, Νέβες, Ντόχερτι, Τζόνι – Νέτο, Τραορέ, Χιμένεζ.

Μαρίνος Πάντζης