Αγκουέρο: «Τέβες μείνε»
Κάλεσμα στον Κάρλος Τέβες απηύθυνε ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος θέλει να δει τον συμπατριώτη του να μένει στη Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να αγωνιστούν μαζί στην επίθεση της ομάδας. Ο 27χρονος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο, με μόλις δύο ημέρες να μένουν για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο φρόντισε να βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων το απευκταίο ενδεχόμενο για όλους τους αντιπάλους της Σίτι.
Μια επιθετική γραμμή, στην οποία α βρίσκεται ο ίδιος και ο Κάρλος Τέβες.
Αν και ο 27χρονος επιθετικός εξακολουθεί να θέλει να φύγει από το Μάντσεστερ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σίτι καλεί τον συμπατριώτη του να παραμείνει στην ομάδα και να συνθέσουν μαζί ένα πολύ δυνατό δίδυμο.
«Ελπίζω ότι θα μείνει και να μπορέσουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια μαζί», δήλωσε στο «SkySports» ο 23χρονος στράικερ, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «εξαρτάται από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι το αν θα παίζει στα παιχνίδια ο Τέβες».
Οι «πολίτες» δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Τέβες, εάν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, κάτι που φάνηκε από την απόρριψη της πρότασης της Κορίνθιανς, μέσα στον Ιούλιο. Ο 27χρονος στράικερ έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ, όταν πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα κόντρα στην Μπόλτον, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.