Όταν ο Ρέινα «έφαγε» γκολ εξαιτίας μιας... μπάλας παραλίας! (Video)

Βλέπεις την ανακοίνωση του δανεισμού του Πέπε Ρέινα από την Άστον Βίλα και αυτομάτως ο νους σου πάει σε ΕΚΕΙΝΟ το γκολ που είχε «φάει» ως τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, με την μπάλα να αλλάζει πορεία σε μια άλλη για την παραλία, και να καταλήγει στα δίχτυα.



Όταν ο Ρέινα «έφαγε» γκολ εξαιτίας μιας... μπάλας παραλίας! (Video)

Ο Ισπανός πορτέρο επέστρεψε στην Αγγλία για τους «χωριάτες», έχοντας περάσει από τους «κόκκινους» για μία οκταετία.

Χονδριικά, κοντέουν να περάσουν 11 χρόνια από τότε (Οκτώβριο του 2009) που μπήκε στα βιβλία της ιστορίας της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας δεχθεί το πιο παράξενο γκολ από καταβολής του πρωταθλήματος, αφού σε μια επίσκεψη στην Σάντερλαντ μια μπάλα παραλίας τον εξουδετέρωσε πλήρως και έστειλε την κανονική στην άλλη γωνία του.

Ήταν ο Ντάρεν Μπεντ εκείνος που βρήκε τον χώρο και έγραψε κι αυτός το όνομά του στα σχετικά κιτάπια, με τον Στιβ Μπρους να χειροκροτεί την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή του.

Είχε γίνει σάλος τότε, με τον διαιτητή της συνάντησης να συνομιλεί με τον βοηθό του και να μετράει κανονικά το τέρμα, την ώρα που βάσει κανονισμών της Πρέμιερ Λιγκ για τους «εξωτερικούς παράγοντες» το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει ήδη σταματήσει και η... μπιτσόμπαλα, να έχει απομακρυνθεί. Αποτέλεσμα για τον Άγγλο ρέφερι, να υποβαθμιστεί. Πάντως συνέχισε να σφυρίζει κανονικά, και μάλιστα με περισσότερους αγώνες τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι που τον τρίτο ο αριθμός μειώθηκε δραματικά μιας και είχε έρθει η ώρα να αποσυρθεί (2013).

Το πιο παράξενο γκολ της Πρέμιερ Λιγκ:

 

 

Γιώργος Σιάφας