Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 0-1 (Ημίχρονο)

Με την Άρσεναλ να προηγείται με 1-0 και να πραγματοποιεί μία εξαιρετική μέχρι στιγμής εμφάνιση απέναντι στην γηπεδούχο Κρίσταλ Πάλας, η οποία προσπαθεί να αντιδράσει στην υπεροχή των φιλοξενούμενων, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο «Σέλχαρστ Παρκ». Σκόρερ για τους «κανονιέρηδες» ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μόλις στο 12'!



Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 0-1 (Ημίχρονο)

Ένα γκολ, μία Άρσεναλ... «κυρίαρχος» και μία Κρίσταλ Πάλας η οποία έμεινε στην προσπάθεια...

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το πρώτο ημίχρονο στην πρώτη αναμέτρηση της δεύτερης ημέρας της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί στο «Σέλχαρστ Παρκ» την Άρσεναλ!

Οι «κανονιέρηδες» ήταν εκείνοι οι οποίοι άρχισαν την αναμέτρηση έχοντας από το πρώτο κιόλας λεπτό το πάνω χέρι και με το... «καλημέρα» κατάφεραν να πάρουν πρώτοι προβάδισμα μόλις στο 12ο λεπτό.

Σκόρερ; Ποιος άλλος από τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος μία άψογη κάθετη του Αλεξάντρ Λακαζέτ, με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ και «έγραψε» από νωρίς το 1-0.

Ωστόσο, μετά το γκολ, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν κατέβασε... ρυθμούς, συνέχισε την πίεση της, από την άλλη η γηπεδούχος Κρίσταλ Πάλας προσπάθησε να αντιδράσει στην υπεροχή των αντιπάλων, αλλά το 0-1 δεν άλλαξε και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με την Άρσεναλ μπροστά στο σκορ.

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα – Κέιχιλ, Τόμκινς, Κέλι, Ρίντεβαλντ – Κουγιάτε, ΜακΆρθουρ, ΜακΆρθι – Μέγιερ, Ζαχά – Αγιού.

Άρσεναλ: Λένο – Παπασταθόπουλος, Λουίζ, Μάιτλαντ-Νάιλς, Κολάσινατς – Τορέιρα, Τζάκα – Πέπε, Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ – Λακαζέτ.

Μαρίνος Πάντζης