Ρότζερς για Μάντισον: «Όχι, δεν πωλείται»

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Τζέιμς Μάντισον να φτιάχνει... βαλίτσα και να «ανηφορίζει» προς το Μάντσεστερ έβαλε με δηλώσεις του ο ίδιος ο προπονητής του, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος όπως ανέφερε δεν έχει καμία απολύτως ανησυχία για τον παίκτη του.



Ρότζερς για Μάντισον: «Όχι, δεν πωλείται»

«Όχι, δεν πωλείται»...

Τρεις μόλις λέξεις φάνηκαν αρκετές να... «τελειώσουν» το κάθε πιθανό σενάριο μεταγραφής του Τζέιμς Μάντισον μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τις οποίες λέξεις τις δήλωσε ο ίδιος του ο προπονητής, ο Μπρένταν Ρότζερς!

Ο τεχνικός της Λέστερ, στην συνέντευξη Τύπου για την ερχόμενη αναμέτρηση με την Σαουθάμπτον, δεν έλειψε να αναφερθεί στις φήμες που ολοένα και... «οργιάζουν» για τον ποδοσφαιριστή του και τον θέλουν να μετακομίζει προς... Μάντσεστερ μεριά μέσα στον Ιανουάριο, δηλώνοντας κατηγορητικά πως δεν πωλείται και πως αποτελεί κύριο κομμάτι στα σχέδια της ομάδας για φέτος.

Αναλυτικά, τα λόγια του 47χρονου τεχνικού ήταν τα εξής:

«Είναι δύσκολο κάθε φορά που έχουμε συνέντευξη Τύπου να λέμε το ίδιο πράγμα με διαφορετικούς τρόπους.

Όχι, δεν πωλείται!

Ο Τζέιμς αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι στα φετινά μας σχέδια. Έχοντας δουλέψει με εκείνον όλο αυτόν τον καιρό και βλέποντας πολλές φήμες και πολλά σχόλια γύρω από την πιθανή μεταγραφή του, ο παίκτης είναι απόλυτα προσηλωμένος στο παιχνίδι του και στην βελτίωση του.

Πιστεύω πως και οι εμφανίσεις του το αποδεικνύουν. Δεν τον επηρεάζει με κανέναν τρόπο!

Φυσικά είναι και κολακευτικό για έναν ποδοσφαιριστή τέτοιο ενδιαφέρον.

Αλλά είναι ένα παιδί πολύ συγκεντρωμένο στο παιχνίδι του και προπονείται πολύ σκληρά. Δεν έχω καμία απολύτως ανησυχία.»

Μαρίνος Πάντζης