Αρτέτα: «Δεν περιμένω μεγάλα πράγματα στην μεταγραφική περίοδο»

Τις δικές του προσδοκίες για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος όπως δήλωσε οι προτεραιότητες του θα είναι αρχικά οι τώρα παίκτες του, ο Ομπαμεγιάνγκ και ύστερα οι μεταγραφές.



Αρτέτα: «Δεν περιμένω μεγάλα πράγματα στην μεταγραφική περίοδο»

Πρώτα οι παίκτες του, μετά η παραμονή του Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και ύστερα οι μεταγραφές...

Κάπως έτσι είναι η... σειρά των προτεραιοτήτων στο μυαλό του προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.

Ο 37χρονος τεχνικός, στην συνέντευξη Τύπου για το ερχόμενο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, αναφέρθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και στο πως θα πράξει η ομάδα του, δηλώνοντας πως πρώτο μέλημα για εκείνον αποτελεί το τι θα κάνουν οι τώρα παίκτες του, ύστερα το να κρατήσει στο Λονδίνο τον Ομπαμεγιάνγκ και τελευταίο το τι θα κάνει η ομάδα σε θέμα μεταγραφών, δείχνοντας ξεκάθαρα τις... προτεραιότητες του!

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός των «κανονιέρηδων» δήλωσε τα εξής:

«Δεν περιμένω μεγάλα πράγματα στην μεταγραφική περίοδο!

Περιμένω μεγάλα πράγματα από τους παίκτες που έχω αυτή την στιγμή και τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται σε αποθεραπεία από τους τραυματισμούς τους.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσδοκία από πλευράς μου.

Εάν μπορούμε να βρούμε κάτι το οποίο να μας βοηθήσει να περάσουμε την χρονιά με πιο ισορροπημένο τρόπο σε συγκεκριμένες θέσεις, θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας.

Η πρόθεση μου είναι να κρατήσω τον Ομπαμεγιάνγκ!

Προφανώς επειδή γνωρίζω πως εάν κρατήσουμε τον Όμπα σε εμάς θα γίνουμε δυνατότεροι και θα έρθουμε πιο κοντά στο να κερδίζουμε τους αγώνες.»

Μαρίνος Πάντζης