Το είπε και το έκανε ο Πόουπ, σκόραρε απέναντι στον Στόουνς!

Τον περασμένο Ιούνιο ο ποδοσφαιριστής της Πορτ Βέιλ, Τομ Πόουπ, είχε δει στιγμιότυπα της εθνικής Αγγλίας και είχε δηλώσει... ευθαρσώς στο Twitter πως θα έβαζε 40 γκολ την σεζόν αν έπαιζε απέναντι στον Τζον Στόουνς κάθε εβδομάδα. Στις αρχές του νέου έτους κράτησε την υπόσχεσή του, αφού ήταν αυτός που ισοφάρισε την Μάντσεστερ Σίτι στο Κύπελλο Αγγλίας.



Το είπε και το έκανε ο Πόουπ, σκόραρε απέναντι στον Στόουνς!

Ο καθένας γράφει ό,τι του καπνίσει στα social media και κάπως έτσι μπορεί να είχαν εκλάβει κάποιοι το tweet του Πόουπ, ο οποίος καθ’ όπως φαίνεται... κάτι ήξερε.

«Μόλις είδα τα στιγμιότυπα της Αγγλίας. Ξέρω ότι παίζω στην League Two, ξέρω ότι παίζει για την εθνική, ξέρω ότι παίρνει 150.000 την εβδομάδα, ξέρω ότι είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερος από εμένα, αλλά θα λάτρευα να παίζω κόντρα στον Τζον Στόουνς κάθε εβδομάδα. Θα σκόραρα 40 γκολ την σεζόν», είχε γράψει τότε, για να είναι αυτός που θα κάνει το 1-1 στο 35ο λεπτό, βρίσκοντας το βάθος της εστίας του Κλαούντιο Μπράβο με μια πάρα πολύ όμορφη κεφαλιά.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε, μιας και τότε είχε απαντήσει στον Κέρτις Γουντχάουζ λέγοντας:

«Δεν είναι μόνο αυτό Κερτ. Εάν είσαι δεύτερος επιθετικός μπορεί να σου δώσει την δυνατότητα, αλλά είναι γρήγορος και διαβάζει το παιχνίδι και ίσως μοιάζει πολύ συγκροτημένος με την μπάλα. Αλλά εάν είσαι target man, θα μπορούσες να τον φορέσεις σαν Τζόνι. Έχει μηδαμινή επιθετικότητα. Είναι το όνειρο κάθε target man».

 

 

 

 

Τρομερός ο Πόουπ!

Γιώργος Σιάφας