Σε ρεβάνς η Νιουκάστλ, «καθάρισε» η Μπέρνλι

Τις... «διαφορές» της με την Ρότσντειλ, ομάδα της League One, θα λύσει στην ρεβάνς στο «St James Park» η Νιουκάστλ, η οποία δεν τα κατάφερε και κατέληξε ισόπαλη με 1-1, με την ισοφάριση μάλιστα για την γηπεδούχο και... «άσιμη» ομάδα να προέρχεται από τον 40χρονο Άαρον Γουίλμπραχαμ και από ασίστ του 17χρονου Λουκ Μάθισον. Ωστόσο, η Μπέρνλι, Μίλγουολ, Μπέρμιγχαμ και Χαλ «τσέκαραν» το εισιτήριο τους, ενώ Μπρίστολ Σίτι και Σριούσμπερι έμειναν στο 1-1.



Σε ρεβάνς η Νιουκάστλ, «καθάρισε» η Μπέρνλι

21 γκολ, τέσσερις ομάδες που «κλείδωσαν» την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Cup, τέσσερις ομάδες οι οποίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ρεβάνς και ένα γκολ το οποίο προήλθε από ασίστ 17χρονου σε... 40χρονο «έκλεισαν» την πρώτη «γεύση» της τρίτης φάσης του κυπέλλου FA στην Αγγλία, «γεύση» την οποία και αποτελούσαν συνολικά έξι αναμετρήσεις!

Το... «μπαμ» σε όλα τα παραπάνω ήταν φυσικά το 1-1 της Νιουκάστλ στην έδρα της Ρότσντειλ, η οποία Νιουκάστλ από το 17' ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ του Αλμιρόν, αλλά στο 79' δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και το 1-1, το οποίο μάλιστα προήλθε από τον 40χρονο Άαρον Γουίλμπραχαμ, ο οποίος και έλαβε την ασίστ από τον... 17χρονο Λουκ Μάθισον. Οπότε, οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς στο Νιουκάστλ.

Ωστόσο, σε ρεβάνς κατέληξε και η Μπρίστολ Σίτι με την Σριούσμπερι, με τις δύο ομάδες να καταλήγουν και εκείνες στο 1-1.

Βέβαια, από την πρώτη... «γεύση» του FA Cup τέσσερις ομάδες «σφράγισαν» το εισιτήριο τους για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια τους «τσέκαραν» η Μπέρνλι, η οποία «καθάρισε» την Πιτέρμπορο με 4-2, η Μίλγουολ που επικράτησε εντός έδρας της Νιουπόρτ με 3-0, η Μπέρμιγχαμ που κέρδισε εντός έδρας την Μπλάκμπερν με 2-1 και η Χαλ η οποία, αν και αγχώθηκε, «δραπέτευσε» με το διπλό από την έδρα της Ρόδεραμ με 3-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των έξι πρώτων αναμετρήσεων της ημέρας στον 3ο γύρο του FA Cup:

  • Μίλγουολ – Νιουπόρτ 3-0

  • Μπέρμιγχαμ – Μπλάκμπερν 2-1

  • Μπέρνλι – Πιτέρμπορο 4-2

  • Μπρίστολ Σίτι – Σριούσμπερι 1-1

  • Ρόδεραμ – Χαλ 2-3

  • Ρότσντειλ – Νιουκάστλ 1-1

Μαρίνος Πάντζης