Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Κανείς δεν θέλει να μεγαλώσει για να γίνει Γκάρι Νέβιλ» (Video)

Ένα... χωρατό του Τζέιμι Κάραγκερ επανέφερε στην επικαιρότητα ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, που μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μίλησε για τον ανταγωνισμό με τον Άντι Ρόμπερτσον λέγοντας πως: «κανείς δεν θέλει να μεγαλώσει και να γίνει Γκάρι Νέβιλ».



Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Κανείς δεν θέλει να μεγαλώσει για να γίνει Γκάρι Νέβιλ» (Video)

Πίσω στο 2013 ο Κάραγκερ είχε αστειευτεί με τον Νέβιλ σε κουβέντα τους στο στούντιο του «Sky Sports» για τους φουλ-μπακ, αναφέροντας πως για να παίζεις στην θέση είσαι είτε ένας αποτυχημένος εξτρέμ ή ένας αποτυχημένος κεντρικός αμυντικός. «Κανένα παιδί δεν θέλει να μεγαλώσει για να γίνει ένας Γκάρι Νέβιλ», ανέφερε τότε ο «Κάρα», για να έρθει ο ΤΑΑ και να πει με την έλευση του νέου έτους:

«Προφανώς και υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Κοντράρουμε ο ένας τον άλλο για να δούμε ποιος θα βγάλει τις περισσότερες ασίστ και ποιος θα βάλει τα περισσότερα γκολ και αυτό μας παρακινεί. Ως ζευγάρι, θέλουμε να αλλάξουμε την θέση και το πως αυτή αντιμετωπίζεται μέχρι τώρα. Προφανώς και υπάρχει η διάσημη φράση, "κανείς δεν θέλει μεγαλώνοντας να γίνει φουλ-μπακ ή ένας Γκάρι Νέβιλ"».

 

 

Γιώργος Σιάφας