Αρτέτα: «Δεν πωλείται ο Ομπαμεγιάνγκ»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι ο Μικαέλ Αρτέτα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται την πώληση του ποδοσφαιριστή του κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.



Αρτέτα: «Δεν πωλείται ο Ομπαμεγιάνγκ»

Φημολογείται πως ο Γκαμπονέζος δεν σκοπεύει να μείνει γενικά στους «κανονιέρηδες», ενώ άλλα σενάρια τον θέλουν να ψάχνεται από τώρα να φύγει από το «Emirates» -με την Ρεάλ Μαδρίτης να κοιτάει με θέρμη το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Λέγεται πως η «Βασίλισσα» θα έδινε ακόμη και 70 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της, ποσό που βέβαια είναι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα και την κατάσταση που υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση, ο Αρτέτα κατέστησε σαφές πως δεν σκέφτεται μια τέτοια απώλεια στο υπάρχον ρόστερ.

«Δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο. Τον θέλω εδώ», το σχόλιό του, ενώ για τον Γκρανίτ Τζάκα και την δική του ιδιαίτερη περίπτωση, προσέθεσε:

«Είχα μια κουβέντα μαζί του γιατί ήθελα να καταλάβω τα συναισθήματά του. Ήθελα να ξέρω γιατί σκέφτεται πως εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος για τον ίδιο. Του είπα την γνώμη μου, την οπτική μου, και του είπα ότι είμαι έτοιμος να τον στηρίξω από την πλευρά του συλλόγου. Ήθελα να τον στηρίξουν οι συμπαίκτες του και να αλλάξει το σκεπτικό του γιατί τον χρειαζόμαστε. Είμαι σίγουρος πως εάν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό τότε οι οπαδοί θα το έβλεπαν θετικά. Μπορεί να είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο. Τον θέλω».