Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (Ημίχρονο)

Με την «οικοδέσποινα» Άρσεναλ να πορεύεται μπροστά στο σκορ με 2-0 επί της... «άφαντης» μέχρι στιγμής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Λονδίνο. Σκόρερ για τους «κανονιέρηδες» ο Νικολά Πεπέ μόλις στο 8' και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο 42'.



Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (Ημίχρονο)

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0...

Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά στο ντέρμπι του «Έμιρεϊτς», με την γηπεδούχο Άρσεναλ να βρίσκεται δίκαια μπροστά στο σκορ με δύο γκολ.

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν εκείνοι που μπήκαν δυναμικά, αλλά οι γηπεδούχοι τους «έκοψαν» τον... βήμα μόλις στο 8' με τον Νικολά Πεπέ, ο οποίος έδωσε από νωρίς προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0.

Σκορ το οποίο έδωσε... «φτερά» στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, η οποία ομάδα από τότε απέκτησε την υπεροχή, είχε ρόλο... «αφεντικού» στο ματς και ούσα ανώτερη από την... «άφαντη» Γιουνάιτεντ στο 42' έφτασε και στο 2-0.

Σκόρερ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μετά από κόρνερ πήρε το «ριμπάουντ» από κεφαλιά του Λακαζέτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νταβίντ Ντε Χέα.

Το 1-0 από τον Νικολά Πεπέ στο 8'

και το 2-0 από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο 42'

Ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Λένο – Παπασταθόπουλος, Λουίζ, Μάιτλαντ-Νέιλς, Κολάσινατς – Τζάκα, Τορέιρα – Οζίλ, Πέπε, Ομπαμεγιάνγκ – Λακαζέτ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Σο – Φρεντ, Μάτιτς – Λίνγκαρντ, Τζέιμς, Ράσφορντ – Μαρσιάλ.

Μαρίνος Πάντζης