Ζήτησε να μην παίξει ο Μόντριτς!

Όταν πριν λίγες μέρες ο Χάρι Ρέντναπ ισχυριζόταν ότι ο Λούκα Μόντριτς έχει το μυαλό του στην Τσέσι, δεν είχε άδικο! Ο προπονητής της Τότεναμ, αποκάλυψε πως ο Κροάτης, λίγη ώρα πριν το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, ζήτησε να μην παίξει!



Ζήτησε να μην παίξει ο Μόντριτς!

Ο διεθνής μέσος που βλέπει τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και ακόμη να μην έχει αποχωρήσει από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τα «σπιρούνια». Έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, καθημερινά τα βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν τους «μπλε» να καταθέτουν νέα προσφορά 40 εκατ. λιρών για την απόκτησή του, αλλά η διοίκηση της Τότεναμ κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον παίκτη.

Η άγνοια γύρω από το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι ο λόγος που δεν τον αφήνει να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό συμφέρον των «σπιρουνιών» και όπως τόνισε ο Χάρι Ρέντναπ, ο Μόντριτς ζήτησε να μην παίξει στο ματς με τη Σίτι, άσχετα αν πείστηκε να βοηθήσει την ομάδα του και μάλιστα, να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα.

«Ο Λούκα ήρθε και μου ζήτησε να μην παίξει σήμερα! Μου είπε πως αισθανόταν ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα και δεν ήταν συγκεντρωμένος. Προσπάθησα να του πω ότι είχαμε ανάγκη από τις υπηρεσίες του λόγω απουσιών αλλά και λόγω των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων και τον έκανα να καταλάβει ότι ήθελα πάρα πολύ να παίξει. Ίσως να του λένε να μην παίξει. Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς τι μεσολάβησε από το βράδυ του Σαββάτου και σήμερα το πρωί ήρθε και μου είπε να μην παίξει. Θέλει να πάει στην Τσέλσι και ενδεχομένως να τον “δασκαλεύουν” να μην παίξει με την Τότεναμ» ήταν τα λόγια του Ρέντναπ.