Η Γουέστ Χαμ απέλυσε τον Πελεγκρίνι!

Παρελθόν από την Γουέστ Χαμ αποτελεί ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόφασή του μετά και την ήττα από την Λέστερ.



Η Γουέστ Χαμ απέλυσε τον Πελεγκρίνι!

Αλήθεια είναι πως το κλίμα είχε βαρύνει πολύ για τον Χιλιανό, και η αντίδραση του κόσμου μετά την ήττα από τις «αλεπούδες» δεν άφησε και πολλά περιθώρια στην διοίκηση των «σφυριών», η οποία αποφάσισε να πάρει πλέον ξεχωριστό δρόμο. Και πως να μην το κάνει άλλωστε (βάσει των μοντέρνων δεδομένων) με την ομάδα του Λονδίνου να έχει εννέα ήττες στα 12 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Πελεγκρίνι ήταν στο τιμόνι της Γουέστ Χαμ από τον Μάιο του 2018 (είχε δηλαδή την δουλειά για 18 μήνες), όταν και ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από την παρουσία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι η οποία τελείωσε για να αναλάβει τα ηνία ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγοι ήταν εκείνοι που πρόλαβαν να διαβάσουν την ανακοίνωση της απόλυσής του, αφού η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου «κράσαρε» από τις μαζεμένες επισκέψεις.

Επικρατέστερος για διάδοχός του φαντάζει ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Γιώργος Σιάφας