Μαν. Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 3-1 (Ημίχρονο)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγείται με σκορ 3-1 της Άρσεναλ στην ανάπαυλα του μεγάλου ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στο «Ολντ Τράφορντ»! Ο Φαν Πέρσι έχασε πέναλτι όταν οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα ενός τέρματος, μείωσε και έδωσε ελπίδες στις καθυστερήσεις ο Γουόλκοτ.

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την αμυντική δυσλειτουργία της Άρσεναλ. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Βενγκέρ χάνει τεράστια ευκαιρία, αφού ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν καταφέρνει να νικήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα από την άσπρη βούλα και κάπου εκεί, οι Λονδρέζοι καταρρέουν.
Ο Άσλεϊ Γιάνγκ στο 27ο λεπτό με γκολ που… δεν χορταίνεις να βλέπεις στα ριπλέι και ο Γουέιν Ρούνεϊ με εύστοχη εκτέλεση φάουλ, έγραψαν το 3-0. Η μείωση του σκορ ήρθε από τον Θίο Γουόλκοτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και πλέον, το ενδιαφέρον αναθερμαίνεται, εν όψει του δευτέρου ημιχρόνου.






















