Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ 3-1 (Ημίχρονο)

Με συνολικά τέσσερα γκολ, μία ανατροπή, πανέμορφο ποδόσφαιρο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προηγείται επί της Νιουκάστλ με σκορ 3-1, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο «Ολντ Τράφορντ». Σκόρερ του 1-0 για τους φιλοξενούμενους ο Μάθιου Λόνγκσταφ στο 17', ενώ για τους γηπεδούχους η απόλυτη ανατροπή πραγματοποιήθηκε με τους Μαρσιάλ (24'), Γκρίνγουντ (36') και Ράσφορντ (42').



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ 3-1 (Ημίχρονο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ 3-1...

Με το παραπάνω σκορ λοιπόν ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά στο «Ολντ Τράφορντ», όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φιλοξενούν τις «καρακάξες» του Στιβ Μπρους για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Με το... «καλησπέρα» οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι οι οποίοι και απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, αλλά στο 17' κάπου το... έχασαν.

Αυτό γιατί, η φιλοξενούμενη Νιουκάστλ με μία απίστευτη αντεπίθεση και με μόλις μία μπαλιά βρέθηκε στην περιοχή της Γιουνάιτεντ και ο Μάθιου Λόνγκσταφ με σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το... «μπαμ» για την ομάδα του, δίνοντας από νωρίς προβάδισμα με 1-0.

Όμως, το συγκεκριμένο γκολ μάλλον... νευρίασε τους «οικοδεσπότες» και κάπου εκεί όλα τελείωσαν!

Έχοντας την απόλυτη υπεροχή, στο 24' με ωραίο σουτ ο Άντονι Μαρσιάλ ισοφάρισε σε 1-1, στο 36' ο Μέισον Γκρίνγουντ με μία... «βολίδα» ολοκλήρωσε την ανατροπή και έκανε το 2-1, ενώ στο 42' ο Μάρκους Ράσφορντ με κεφαλιά «έγραψε» το 3-1 και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Σο – Περέιρα, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ – Γκρίνγουντ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ.

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα – Φερνάντεζ, Σαρ, Λεζέν – Σ. Λόνγκσταφ, Αλμιρόν, Μ. Λόνγκσταφ, Γουΐλεμς, Μανγουΐγιο – Γκάιλε, Ζοέλιντον.

Μαρίνος Πάντζης