Οι αρχικές συνθέσεις για το Λίβερπουλ – Φλαμένγκο

Και η μεγάλη ώρα έφτασε λοιπόν! Λίγα λεπτά έμειναν για τον 16ο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων της FIFA, ο οποίος και θα διεξαχθεί στο Κατάρ, όπου Λίβερπουλ και Φλαμένγκο είναι πανέτοιμες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην ιστορία τους. Γιούργκεν Κλοπ και Ζόρζε Ζέσους έχουν ήδη αποκαλύψει τα... «χαρτιά» τους για το πως θα αρχίσουν το ματς. Η έναρξη του τελικού θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3!



Οι αρχικές συνθέσεις για το Λίβερπουλ – Φλαμένγκο

Από την μία, η τυπικά γηπεδούχος απόψε πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ, θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με σχήμα 4-3-3 κι έχοντας την εξής αρχική ενδεκάδα:

Άλισον – Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Κειτά, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν – Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνιο.

Στον πάγκο: Άντριαν, Λόνεργκαν, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Λαλάνα, Σακίρι, Ορίγκι, Τζόουνς, Χόβερ, Έλιοτ, Φαν ντεν Μπεργκ, Γουΐλιαμς.

 

Από την άλλη όμως, η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλαμένγκο, θα αρχίσει στην αναμέτρηση έχοντας ως αρχικό σχήμα το 4-2-3-1 και παρατάσσοντας τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άλβες – Κάιο, Μάρι, Φιλίπε Λουίς, Ραφίνια – Γκέρσον, Αράο - Ντε Αρασκαέτα, Μπρούνο Ενρίκε, Ριμπέιρο – Γκαμπιγκόλ.

Στον πάγκο: Μπατίστα, Μπέριο, Βιτίνιο, Λίνκολν, Ροντινέι, Ροντόλφο, Σέζαρ, Πίρις, Ρεϊνιέρ, Ντιέγκο, Ρενέ, Τουλέρ.

 

Μαρίνος Πάντζης