Νέο συμβόλαιο στην Τότεναμ ο Αλντερβάιρελντ

Στην Τότεναμ έως το 2023 δεσμεύεται να παραμείνει ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.



Νέο συμβόλαιο στην Τότεναμ ο Αλντερβάιρελντ

Κοντά μια δεκαετία θα φτάσει στους Λονδρέζους ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός εάν ολοκληρώσει τη νέα του συμφωνία, έχοντας πάει στον σύλλογο από το 2015 όταν και άφησε την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως τονίζεται και σε περίοπτη θέση στην σχετική ανακοίνωση, ο Αλντερβάιρελντ είναι από τα μέλη του συνόλου των Spurs που δύσκολα χάνουν κάποιο παιχνίδι της ομάδας, μιας και ήδη φέτος έχει παίξει σε 16/17 ματς της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας συμμετοχή και στα 50/58 περσινά (σε όλες τις διοργανώσεις) με θέση βασικού στα 12/13 ματς που έδωσε η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε μόνο στην αρχή κάτι μεγάλου και κάτι πολύ συναρπαστικού. Ο χρόνος κυλάει σαν νερό όταν είσαι χαρούμενος. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και η οικογένειά μου πολύ χαρούμενη εδώ. Υπάρχει μια ειδική σύνδεση με τους οπαδούς. Αγαπώ τον σύλλογο, τον κόσμο, τα πάντα. Είναι σαν να ζω ένα όνειρο. Θέλω να καταφέρω σπουδαία πράγματα. Μεγαλώνουμε και είναι η ώρα να πάμε ακόμη καλύτερα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις υπογραφές.

Υπενθυμίζεται πως ο Βέλγος στόπερ είχε προσελκύσει πολλές φορές το ενδιαφέρον -μεταξύ άλλων- της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γιώργος Σιάφας