Στο «σφυρί» συλλεκτικός δίσκος των Beatles

Μπορεί να πέρασαν περισσότερα από 50 χρόνια από την στιγμή που οριοθέτησαν την παγκόσμια μουσική σκηνή με τον ήχο, τους στίχους τους και τις εμφανίσεις τους, ωστόσο οι Beatles ακόμη …κάνουν τρελές πωλήσεις. Ειδικά τα σπάνια και συλλεκτικά αντικείμενα που φέρουν τις υπογραφές τους.



Στο «σφυρί» συλλεκτικός δίσκος των Beatles

Ένα τέτοιο …κομμάτι θα βγει το επόμενο διάστημα σε δημοπρασία και αναμένεται να πουληθεί έναντι μυθικού ποσού!

Πρόκειται για δίσκο του «Please Please me», του δεύτερου single του συγκροτήματος, αντίγραφο του οποίου θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να βρει κάποιος στο σήμερα.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε το 1963 και η τιμή του αναμένεται να αγγίξει τις 8.000 λίρες. Ο λόγος του υψηλού αντιτίμου είναι το γεγονός ότι και στις δύο πλευρές του βινυλίου υπάρχουν οι υπογραφές των μελών του συγκροτήματος. Η δημοπρασία αναμένεται να γίνει στη γενέτειρα των Beatles, στο Λίβερπουλ, ενώ στο «πακέτο» θα συμπεριλαμβάνονται και σπάνιες φωτογραφίες της μπάντας από συναυλίες τους στο Νιούκαστλ και στο Σάντερλαντ, το Νοέμβριο του 1963.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Κιθ Πέρυ και τα αρνητικά είχαν χαθεί για 48 χρόνια, τα οποία και θα τυπωθούν σε ένα αντίτυπο και στη συνέχεια θα καταστραφούν.


TAGS: