Χοντρό «χέρι» από Λάμπαρντ στους παίκτες: «Να έχουν τα... καρύδια να παίζουν σωστά»! (vid)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ κατηγόρησε τους ποδοσφαιριστές του και την εικόνα τους στην ήττα (1-0) από τη Μπόρνμουθ για την «ψυχρή» ατμόσφαιρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και δικαιολόγησε τη γκρίνια των οπαδών των «μπλε» γι' αυτό που έβλεπαν στον αγωνιστικό χώρο.  



Χοντρό «χέρι» από Λάμπαρντ στους παίκτες: «Να έχουν τα... καρύδια να παίζουν σωστά»! (vid)

Έπειτα από ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του, ο Λάμπαρντ θέλησε να ... τσιτώσει τους παίκτες του και να θίξει τον εγωισμό και τον ανδρισμό τους, καλώντας τους να βγάλουν προσωπικότητα στο γήπεδο και να δείξουν ότι έχουν θάρρος και... καρύδια για να παίζουν σωστά και να στέλνουν τη μπάλα στην επίθεση.

«Θα είμαι από τους πρώτους που θα μιλήσουν για τον κόσμο και θα εκφράσω το παράπονό μου αν θεωρήσω ότι δεν βοήθησαν την ομάδα. Παρ' όλα αυτά, δεν θα το κάνω αυτή τη φορά γιατί κι εγώ αν καθόμουν στην εξέδρα μαζί τους θα έλεγα “πόσο αργά παίζουμε...”. Η μπάλα από τον στόπερ στον μπακ κι από τον μπακ στον στόπερ ξανά... Δεν θέλω να το βλέπω αυτό...

Δεν κατηγορώ τους οπαδούς που έρχονται να μας στηρίξουν και θα το κάνουν και στα επόμενα παιχνίδια. Είναι ευύνη των παικτών να έχουν την προσωπικότητα και τα... καρύδια να δίνουν στους οπαδούς κάτι για να ενθουσιαστούν και να μπορούν να μεταφέρουν τη μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου για να σκοράρουμε και να νικήσουμε» είπε ο Λάμπαρντ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης