Με Φέργκιουσον στο «Ολντ Τράφορντ» η Έβερτον

Έχοντας στην άκρη του πάγκου της τον άνθρωπο που την... «μετάλλαξε» μέσα σε μία αγωνιστική θα αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» την ερχόμενη Κυριακή (15/12) η Έβερτον, η οποία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ντάνκαν Φέργκιουσον.



Με Φέργκιουσον στο «Ολντ Τράφορντ» η Έβερτον

«Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» λέει ένα ποδοσφαιρικό ρητό...

Όμως, για την Έβερτον πιθανότατα να ταιριάζει το... «προπονητής που κερδίζει, δεν αλλάξει» και μάλλον γι' αυτό ο Ντάνκαν Φέργκιουσον θα είναι στην άκρη του πάγκου της ομάδας για το ερχόμενο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Συγκεκριμένα, η ομάδα από το Λίβερπουλ κρατώντας την εξαιρετική εμφάνιση στο νικηφόρο 3-1 επί της Τσέλσι το περασμένο Σάββατο (7/12) και την τελείως διαφορετική εικόνα της ομάδας, θέλησε να δώσει ψήφο... εμπιστοσύνης στον άνθρωπο που ευθύνεται για τα παραπάνω, τον Ντάνκαν Φέργκιουσον!

Γι' αυτό λοιπόν αποφάσισε να κρατήσει τον Σκωτσέζο τεχνικό και στην μονομαχία της Κυριακής στο «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντας του έτσι παράταση... «ζωής» για την συνέχεια.

Αναφορικά, η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Μαρίνος Πάντζης