Επιβεβαίωσε για το νέο συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς ο Τζέραρντ!

Κάνοντας λόγο για υπόθεση στην οποία... δεν έπρεπε να σκεφτεί και πολύ, ο Στίβεν Τζέραρντ επιβεβαίωσε πως σύντομα θα έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας πιθανότατα μέχρι το 2024! 



Επιβεβαίωσε για το νέο συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς ο Τζέραρντ!

Ο Stevie G, έκανε ένα πολύ μεγάλο πρώτο βήμα στην προπονητική του καριέρα όταν αποφάσισε ν' αναλάβει τους «διαμαρτυρόμενους», ωστόσο, μαζί του ο σύλλογος έχει κάνει τεράστια άλματα εξέλιξης και αγωνιστικής προόδου! 

Ναι μεν η Σέλτικ συνεχίζει να κυριαρχεί στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο, όμως, η Ρέιντζερς δεν είναι πλέον μια... ομάδα σαν τις άλλες και είναι ένα σύνολο που κοντράρει κάθε φορά στα ίσια τους «καθολικούς». 

Έχοντας αναλάβει από το 2018, όταν και επέλεξε ν' αφήσει τα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ για να δουλέψει μόνος του στο υψηλό επίπεδο της σκωτσέζικης Πρέμιερ, πλέον, ο Στίβεν Τζέραρντ αναμένεται να βάλει την υπογραφή του και σε νέο συμφωνητικό με το κλαμπ της Γλασκώβης, για να παραμείνει εκεί μέχρι και το 2024! 

Επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν, ανέφερε πως: «Με πλησίασε η διοίκηση πριν από περίπου 10 μέρες και ήταν πραγματικά μια πολύ εύκολη απόφαση. Θέλω να συνεχίσω και είμαι χαρούμενος στην ομάδα...». 

Κώστας Ζάλιαρης