Ελεύθερη να κάνει μεταγραφές η Τσέλσι τον Ιανουάριο!

Από τον προσεχή Ιανουάριο η Τσέλσι θα μπορεί να κάνει ξανά μεταγραφές, αφού, δικαιώθηκε στο CAS στην προσφυγή που είχε κάνει και κέρδισε την άρση του εμπάργκο που της είχε επιβληθεί και της είχε απαγορεύσει να προσθέσει νέα πρόσωπα στο ρόστερ το καλοκαίρι. 



Ελεύθερη να κάνει μεταγραφές η Τσέλσι τον Ιανουάριο!

Το CAS δικαίωσε τους «μπλε» του Λονδίνου στην υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησαν και με την οποία απέκρουσαν τις κατηγορίες για τις παρατυπίες που φερόταν να έχει κάνει ο σύλλογος στον τρόπο ενσωμάτωσης νεαρών παικτών στα τμήματα υποδομής. 

Το καλοκαίρι πέρασε δίχως μεταγραφές, αλλά αυτό κάθε άλλο παρά κακό αποδείχθηκε για το κλαμπ. Με τους Πούλισικ και Κόβασιτς μοναδικές προσθήκες (ο Αμερικανός είχε ανακοινωθεί αρκετούς μήνες νωρίτερα και ο Κροάτης έγινε μόνιμος από δανεικός), αλλά και με την τρομερή συμβολή πολλών νεαρών από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, η Τσέλσι παρουσίασε κάτι άξιο θαυμασμού. 

Πλέον, από τον Ιανουάριο του 2020 θα μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές και να καλύψει σημεία του ρόστερ που χρειάζονται ενίσχυση, όπως το κέντρο της άμυνας και η επίθεση, δεδομένου πως ο Ζιρού δεν κερδίζει συμμετοχή με κανέναν τρόπο...

Κώστας Ζάλιαρης